In atentia firmelor de montaj

Firmele de montaj pardoseli trebuie sa fie constiente ca echipele sunt optim constituite din meserias si ucenic, la fiecare 2-3 echipe putand fi repartizata o calfă (ucenic asbsolvent care face un stagiu de aproximativ 6-24 luni pană cand i se vor da drepturi depline de meserias).

Exista lucrari pe care le pot face si ucenicii singuri (eventual impreuna cu o calfa), acestia fiind pregatiti, rand pe rand, pentru montarea:

Read moreIn atentia firmelor de montaj

Prima lucrare sociala

Scoala de meserii Dr. Iuga de saliste a demarat, in anul 2012, un amplu program de lucrari sociale menite sa inlesneasca schimbul de experienta dintre participanti, sa aduca un plus in instruirea acestora, respectiv sa sprijine institutiile de invatamant si pe cele de asistenta sociala.

Prima lucrare sociala din cadrul acestui program a constat in reabilitarea, in perioada 29 august – 4 septembrie

Read morePrima lucrare sociala

Prima lucrare sociala Internationala

PRIMA LUCRARE SOCIALA INTERNATIONALA ORGANIZATA DE SCOALA DE MESERII Dr. IUGA DE SALISTE

Fundatia Dr. Iuga de Saliste a organizat, in perioada 20 – 27 martie 2013, la Sibiu, prima sa lucrare sociala internationala in cadrul programului social demarat in 2012. Proiectul este menit sa inlesneasca schimbul de experienta dintre participanti, sa aduca un plus in instruirea acestora, respectiv sa sprijine institutiile de invatamant si pe cele de asistenta sociala.

Read morePrima lucrare sociala Internationala